Menu “Carnivoor”
Gelakt buikspek van Duke of Berkshire
op lage temperatuur gegaard met kruidenolie
***
Op houtskool gegrilde Ierse ribeye met sausje naar keuze,
verse frietjes en fris slaatje
***
Duo van sorbet of Irish coffee
Menu 57 euro
Menu “Lettenburg”
Garnaalkroketjes met een fris slaatje en huisgemaakte cocktailsaus
***
Gegrilde c.te . l'os vergezeld van een fris slaatje, sausje naar keuze en verse frietjes
***
Dame blanche of Irish coffee
Menu 52 euro
Babbels & Knabbels
Portie borrelhapjes gemengd(kaas, bistro salami, paté) | € 13,50 |
Portie kaas | € 7,50 |
Portie salami | € 7,50 |
Portie paté | € 7,50 |
Portie kippenvleugeltjes (8 stuks) | € 12,50 |
Veurnse witte worst | € 12,00 |
Smulbordje (mixed van warme hapjes) | € 16,50 |
Portie kaasballen | € 12,00 |
Portie bitterballen | € 12,00 |
Gefrituurde visreepjes met huisgemaakte tartaar | € 16,00 |
Bordje van Italiaanse ham | € 16,00 |
Gesteriliseerde boerenpaté vergezeld van toastje en zijn garnituur | € 14,00 |
Onze soepen
Dagverse soep | € 5,00 |
Koude voorgerechten
Carpaccio van Belgisch Wit-Blauw rund ras, parmezaan schilfers afgewerkt met balsamico-truffel vinaigrette | € 18,50 |
Slaatje lauw geitenkaasje met spek en broodkorstjes, honing en Provençaalse kruiden | € 19,00 |
Slaatje met tomaat en Nieuwpoortse garnaaltjes. | dagrpijs |
Slaatje met gebakken scampi’s en spek | € 20,00 |
Bordje met gerookte zalm en zijn garnituur | dagprijs |
Paté van de Chef | € 16,00 |
Allergisch of voedselintolerantie ?
Spreek ons aan en vraag naar ons plan over de 14 allergenen .
Opgelet: de samenstelling van onze producten kan veranderen
Warme voorgerechten
In de oven gegaard merkpijpje op de wijze van de chef | € 17,00 |
Garnaalkroketjes met een fris slaatje (2 stuks) | € 18,00 |
Kaaskroketjes met een fris slaatje (2 stuks) | € 17,00 |
Duo van garnaal- en kaaskroketten met een fris slaatje | € 17,50 |
Scampi's in lookboter | € 19,00 |
Scampi's van het huis | € 19,50 |
Gamba’s gegrild | € 20,50 |
Gamba’s in de oven met look en kruiden van de chef | € 21,00 |
Onze salades
Slaatje met lauw geitenkaasje met spek en croûtons afgewerkt met honing en Provençaalse kruiden | € 27,00 |
Slaatje tomaat en Nieuwpoortse garnaaltjes | dagprijs |
Slaatje gerookte zalm en Nieuwpoortse garnaaltje | dagprijs |
Slaatje met gebakken scampi's en spek | € 29,00 |
Supplement frietjes | € 3,50 |
Vers uit de zee
Vispannetje | € 27,00 |
Scampi’s in lookboter | € 30,50 |
Scampi’s van het huis | € 32,00 |
Gebakken kabeljauwhaasje met seizoengroentjes, beurre blanc sausje en aardappelpuree | € 34,00 |
Gebakken sliptongen met botersaus (3 stuks) | € 34,00 |
Gamba’s gegrild vergezeld van een fris slaatje | € 33,00 |
Gamba’s in de oven met look en kruiden van de chef | € 34,50 |
Supplement frietjes | € 3,50 |
DRY AGED MEAT
Belgisch Wit-Blauw (3 weken gerijpt) Belgisch Wit Blauw vlees is een premium product dat zich onderscheidt door zijn unieke combinatie van malsheid, smaak en magerheid. Het is een uitstekende keuze voor vleesliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en een verfijnde smaakervaring. | € 40,00 |
Simmentaler ( Oostenrijk ) (3 weken gerijpt) Roodbont bergvee dat in alle rust gras en klaver kan grazen op berghellingen en valleien. Vlees met zachte en fijne structuur, kruidige smaak en fijne marmering. | € 45,00 |
Black Angus ( Azoren, Portugal ) (3 weken gerijpt) Fier, vorstelijke en inktzwarte graseter die op dit eiland het gehele jaar door in de natuur kan blijven. Deze biotoop bepaalt het unieke aroma en pittige smaak met natuurlijke vetdooradering. | € 45,00 |
Holsteiner ( Oostenrijk ) (3 weken gerijpt ) Zwart-wit melkvee, van minder intensieve melkveehouderijen. De stressvrije en uitgestrekte weiden zorgen voor een donkerrood vlees met een diepvolle en romige smaak met sterke marmering. | € 44,00 |
Avila (Spanje) (2 weken gerijpt) Deze rassen leven winter en zomer op de uitgestrekte weilanden rond Avila Spanje. Voeden zich met het malse gras en de eikels van de steeneik. | € 46,00 |
Vittelone ( Italië ) (2 weken gerijpt) De jonge Limousin of Salers osje wordt geselecteerd in de Limogestreek in Centraal Frankrijk. Het opgroeien is in handen van onze Italiaanse boeren op hun liefdevolle bodem in de streek nabij Verona. Het vlees is zacht en mals en zeer fijn van draad. Geen lange rijping nodig. | € 46,00 |
Frisona Gallega ( Spanje ) (3 weken gerijpt) Melkvee die in alle rust opgroeit in het Spaanse Galicie. Bezit een diep rode kleur, volle smaak en uitstekende structuur. | € 50,00 |
Hereford ( Engeland ) (3 weken gerijpt ) Geselecteerd door kleine tradionele kwekers uit Ierland die hun runderen exclusief met gras voederen. Het vlees is romig, maar met een stevig textuur. Wij rijpen ze daarom ook mooi af. | € 44,00 |
Butcher Selection Het ultieme en beste stuk vlees. Selectie op kleur, vetmarmering, aroma en structuur. Gerijpt volgens de traditie van vroeger. | € 50,00 |
Degustatie
U kan ook een degustatie nemen van verschillende rassen. Min 2 pers, per persoon is een ras mogelijk, max 4 verschillende rassen.
Vleesgerechten
Ribbetjes | € 24,00 |
Kleine portie ribbetjes | € 22,00 |
Entrecote Belgisch Wit-Blauw Zeer fijn, mals en vetarm rundvlees | € 32,00 |
Ierse rib-eye Mals, sappig en iets gemarmerd rundvlees | € 35,00 |
Lamskroontje met groentenkrans | € 35,00 |
Filet mignon met saus naar keuze | € 29,00 |
Côte à l’os gegrild met saus naar keuze en fris slaatje pp | € 34,00 |
Mixed grill (vanaf 2 pers) grillade van diverse vleessoorten pp | € 36,00 |
Brokke van de koe “selectie van de chef “ Toppertje | € 35,00 |
Tache Noir Belgische Wit–Blauw saus naar keuze | € 35,00 |
Filets pure Belgisch Wit-Blauw Saus naar keuze | € 35,00 |
Kraaibiefstuk met bordelaisesaus | € 29,00 |
Huisgemaakte vol au vent met een fris slaatje | € 27,00 |
Huisbereide verse americain van Belgische Wit-Blauw rund ras | € 26,00 |
Bakproces:
- Bleu: rauw & warm
- Saignant: bloedend
- A point: op punt
- Bien cuit: doorbakken
Onze Burgers
Bullseye Typische hamburger met gemarineerd vlees van Ierse Rib eye. Aanrader! | € 26,00 |
De Letten “Burger“ Eigen bereide hamburger met puur Wit-Blauw rundvlees | € 23,00 |
Sausen
- Natuur (braadjus)
- Kruidenboter
- Champignonroomsaus
- Peperroomsaus
- Roquefortsaus
- Béarnaise
Extra groentjes
Extra groentjes | € 2,50 |
Supplement warme sausjes | € 2,50 |
Supplement koude sausjes | € 0,80 |
Al deze gerechten kunnen geserveerd worden met frietjes, gratinaardappelen, aardappel in de pel, puree.
Om een vlotte bediening te kunnen garanderen, vragen wij uw keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per tafel.
Alvast bedankt voor uw begrip.
Kindergerechtjes
Kinderribbetjes | € 17,00 |
Koninginnehapje | € 15,00 |
Kinderspaghetti bolognese | € 11,00 |
Garnaalkroketjes (1 of 2 stuks) | € 16,50 / € 21,50 |
Kaaskroketjes (1 of 2 stuks) | € 15,50 / € 20,50 |
Kindersteak natuur met frietjes | € 16,00 |
Fishsticks | € 14,00 |
Frikandellen (1 of 2) met ketchup of mayonaise | € 8,50 / € 10,50 |
Kipschnitzel met appelmoes en frietjes | € 14,00 |
Kinderhamburger met appelmoes (rund) | € 14,00 |
Kipnuggets met appelmoes en frietjes | € 14,00 |
Leeg bordje | € 1,00 |
De zoete zonde
Chocolademousse | € 11,00 |
Sabayon (op basis van witte wijn) | € 14,00 |
Advokaat | € 9,00 |
Vers fruitsalade (seizoen) | € 10,00 |
Café glacé | € 9,00 |
Trilogie van sorbet | € 11,00 |
Sorbet | € 8,00 |
Warme appeltaart (suppl: slagroom 0,50 / bolletje ijs:1,50) | € 8,00 |
Coupe Kolonel | € 10,00 |
Crème Brûlée | € 10,00 |
Ijscoupes
Coupe “Bachten de Kupe” (mokka ijs, koffielikeur) | € 12,00 |
Dame blanche | € 11,00 |
Vanille ijs | € 9,00 |
Chocolade ijs | € 9,00 |
Mokka ijs | € 9,00 |
Coupe Brésilienne | € 11,00 |
Coupe vers fruit (seizoen) | € 13,00 |
Coupe advocaat | € 12,00 |
Coupe vanille ijs met verse aardbeien (seizoen) | € 13,00 |
Kinderijsje 1 bolletje | € 3,00 |
Kinderijsje 2 bolletjes | € 6,00 |
De keuken is doorlopend open !
Bistrokaart – pasta verkrijgbaar vanaf 15 u tot 18 u
Bistrokaart
Kaaskroketten (2stuks) | € 17,00 |
Kaaskroketten (3stuks) | € 23,00 |
Garnaalkroketten (2stuks) | € 18,00 |
Garnaalkroketten (3stuks) | € 25,00 |
Croque Monsieur | € 15,00 |
Croque Boem-Boem | € 18,00 |
Croque Madame | € 18,00 |
Dagsoep | € 5,00 |
Supplement frietjes | € 3,50 |
Pasta’s - Pâtes
Pasta carbonara | € 21,00 |
Pasta met scampi’s | € 26,00 |
Spaghetti bolognaise | € 16,00 |
Vegetarische gerechten
Vol au vent veggie | € 23,00 |
Veggie spaghetti | € 16,00 |
Veggie Burger | € 22,00 |
Vegan Thaise kip met gele curry | € 25,00 |
Pannenkoeken
vanaf 15u00 tot 18u00
Pannenkoeken met boter en suiker | € 6,50 |
Pannenkoeken met confituur | € 6,70 |
Pannenkoeken met warme chocoladesaus | € 7,20 |
Pannenkoeken met vanille ijs | € 10,00 |
Pannenkoeken mikado | € 11,00 |
Pannenkoeken met slagroom | € 7,50 |
Pannenkoeken met verse aardbeien (seizoen) | € 13,80 |
Supplement slagroom | € 1,20 |
Supplement chocoladesaus | € 1,20 |
Bolletje vanille ijs | € 2,00 |
Wafels - Gaufres
vanaf 15u00 tot 18u00
Wafel met boter en suiker | € 6,50 |
Wafel met confituur | € 6,70 |
Wafel mikado | € 11,00 |
Wafel met slagroom | € 7,50 |
Wafel met warme chocoladesaus | € 7,20 |
Wafel met vanille ijs | € 10,00 |
Wafel met verse aardbeien (seizoen) | € 13,80 |
Supplement slagroom | € 1,20 |
Supplement chocoladesaus | € 1,20 |
Bolletje ijs (glace) | € 2,00 |