Suggesties
Aperitiefhapjes
Meat balls | 13 € |
Gelakte traag gegaarde ribbetjes (Toppertje!!) | 16 € |
Gefrituurde zeetongreepje met huisgemaakte tartaarsaus | 16 € |
Plankje van Italiaanse ham | 16 € |
Gesteriliseerde boerenpaté vergezeld van toastje | 14 € |
Smulbordje | 16,50 € |
Portie borrelhapjes gemengd (koud) | 12,50 € |
Voorgerechten
Huisgemaakte Vleeskroket van ossestaart “Relish” | 17 € |
Gelakt buikspek van Duke of Berkshire op lage temperatuur gegaard met een kruidenolie | 16 € |
In de oven gegaard mergpijpje op de wijze van de chef | 16 € |
Scampi Louisiana | 19,50 € |
Hoofdgerechten
Tache Noire, fris slaatje saus naar keuze, verse frietjes | 35 € |
Stoofpotje van Belgische Wit-Blauw Rund “Grootmoeders wijze” met aardappelkroketjes | 28 € |
Filets pure “Belgische Wit-Blauw” saus naar keuze | 35 € |
Scampi’s Louisiana, fris slaatje en verse frietjes | 32 € |
Gebakken kabeljauw met preiroomsaus en aardappelpuree | 34 € |
Ierse rib eye (jong rund) Shamrock met een fris slaatje, sausje naar keuze en frietjes | 35 € |
Caesar Salade | 28 € |
Desserts
Moelleux au chocolat met bolletje vanille ijs | 12 € |