Suggesties
Aperitiefhapjes
Meat balls | 14 € |
Gelakte traag gegaarde ribbetjes (Toppertje!!) | 16 € |
Gefrituurd zeetongreepje met huisgemaakte tartaarsaus | 17 € |
Plankje van Italiaanse ham | 16 € |
Gesteriliseerde boerenpaté vergezeld van toastje | 14 € |
Smulbordje | 18 € |
Portie borrelhapjes gemengd (koud) | 14 € |
Voorgerechten
Huisgemaakte Vleeskroket van ossestaart “Relish” | € 17 |
Gelakt buikspek van Duke of Berkshire op lage temperatuur gegaard met een kruidenolie | € 17 |
In de oven gegaard mergpijpje op de wijze van de chef | € 17 |
Scampi Louisiana | € 20,50 |
Asperges op Vlaamse wijze | € 23 |
Asperges met gekookte beenham en mousselinesaus | € 25 |
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus | € 25 |
Hoofdgerechten
Tache Noire, fris slaatje saus naar keuze, verse frietjes (selectie van de chef, aanrader!!) | € 36 |
Stoofpotje van Belgische Wit-Blauw Rund “Grootmoeders wijze” met aardappelkroketjes | € 28 |
Filets pure “Belgische Wit-Blauw” met saus naar keuze | € 38 |
Ierse rib eye (jong rund) Shamrock met een fris slaatje, sausje naar keuze en frietjes | € 36 |
Scampi’s Louisiana, fris slaatje en verse frietjes | € 33 |
Gebakken kabeljauwhaasje met asperges in een roomsaus met aardappelpuree | € 36 |
Asperges op Vlaamse wijze met krieltjes | € 31 |
Asperges met gekookte beenham, mousselinesaus en krieltjes | € 33 |
Asperges met gerookte zalm, mousselinesaus en krieltjes | € 33 |
Desserts
Moelleux au chocolat met bolletje vanille ijs | € 12 |