Onze soepen - Nos potages

 

* Dagverse soep  (Potage du jour)

 * Ossenstaartsoep op de wijze van de chef (Potage de queue de boeuf)

 

Koude voorgerechten - Entrées froides

 

* Carpaccio van Belgisch Wit-Blauw runderras met parmezaanschilfers afgewerkt met balsamico-truffel vinaigrette (Carpaccio de boeuf Blue-Blanc Belge avec copeaux de parmesan)

 

* Slaatje lauw geitenkaasje met spek en broodkorstjes, honing en provençaalse kruiden (Salade de chèvre miel et herbes de Provençe avec croûtons et lardon)

 

* Slaatje met tomaat en Nieuwpoortse garnaaltjes. (Salade tomates aux crevettes)

 

* Slaatje met gebakken scampi’s en spek (Salade scampi et lardons)

 

* Bordje met gerookte zalm en zijn garnituur (Assiette de saumon fumé, avec garniture)

 

* Paté van de chef  (Paté du chef)

 

Warme voorgerechten - Entrées chaudes

 

* Garnaalkroketjes (2 stuks) (Croquettes de crevettes grises faites maison)

 

* Kaaskroketjes (2 stuks) (Croquettes aux fromage gris faites maison)

 

* Scampis in lookboter (Scampis à l’ail)

 

* Scampis van het huis (Scampis maison)

 

* Scampis Louisiana

 

* Gamba’s gegrild (Gamba grillés)

 

* Gamba's in de oven met look en kruiden van de chef

 

* Duo van garnaal- en kaaskroketten

 

Onze salades - Nos salades

 

* Slaatje met lauw geitenkaasje met spek en croûton afgewerkt met honing  en Provençaalse kruiden (Salade de chèvre aux lardons et croûtons, miel, herbes de Provençe)

 

* Slaatje met tomaat en Nieuwpoortse garnaaltjes (2st) (Salade avec tomates aux crevettes)

 

* Slaatje gerookte zalm en Nieuwpoortse garnaaltjes (Salade avec saumon fumé aux crevettes Nieuwport)

 

* Slaatje met gebakken scampi’s en spek (Salade scampi sautés avec lardons)

 
 

 

Al onze voorgerechten worden geserveerd met brood.

Toutes nos entrées sont servies avec du pain